Uitslag Swimkick 7 november in Breda

Zondag 7 november werd in Breda de tweede Swimkick-wedstrijd van dit seizoen gezwommen, en net als tijdens de vorige wedstrijd waren er vijf zwemmers van Neptunus '58.

Bij de jongens minioren was er twee keer een vierde plaats voor Wessel Verhoeven. Desondanks mag hij erg tevreden zijn. Op de 25 vlinder verbeterde hij zijn pr met bijna twee tellen en op de 50 vrij was hij maar liefst vijf seconden sneller dan ooit. In diezelfde categorie verbeterde Bas Bozelie zijn pr op de 25 vlinder met bijna vijf seconden, waardoor hij tiende werd. Zijn oude toptijd op de 50 vrij was een tussentijd van de 200 meter vrije slag, waardoor een pr van hem verwacht werd. Hij was maar liefst 14 seconden sneller! Bas eindigde als negende.

De junioren vielen flink in de prijzen, met vier gouden en twee bronzen medailles! Marleen van Dijk was op zowel de 100 wissel als de 100 vrij de beste. Op de wisselslag was ze maar liefst zes seconden sneller dan de concurrentie. Ze verbeterde haar pr's op beide afstanden met zo'n drie seconden. Bij de jongens behaalde Luc vd Loo tweemaal goud. De 100 wissel zwom hij voor het eerst en op de 100 vrij was hij bijna drie tellen sneller dan zijn oude toptijd. Op het podium kreeg hij gezelschap van zijn broer Tom, die beide keren het brons veroverde. Op de 100 wissel was hij vier tellen sneller dan zijn oude pr. Op de 100 vrij bleef hij iets boven zijn beste tijd.

Uitslag

Foto's Met dank aan familie Verhoeven

Uitslagen per programma


Terug naar 'uitslagen wedstrijdzwemmen'